Nová média v marketingové komunikaci destinace - Horváthová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této bakalářské práce bylo provést rozbor nových médií a jejich využití v marketingové komunikaci destinací cestovního ruchu. Tento cíl byl naplněn pomocí kvantitativního výzkumu, který byl v této práci proveden. Na základě výsledků tohoto výzkumu byl navržen nový komunikační mix vybrané destinace za využití nových médií.
New Media in Promotion of Destination
Keywords: Nová média; propagace destinace; destinace cestovního ruchu; marketingová komunikace; New media; promotion of destination; tourism destination; marketing communication