Problematika dětských center - Obstová, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce ukazuje na problémy spojené s ústavní výchovou, v závěru srovnává dvě konkrétní zařízení.
The issue of centers for children (Comparision of Children´s center of South Bohemia and the Fund for children Klokánek - Praha Chodov)
Keywords: Ohrožené dítě; potřeby dítěte; psychické dopady ústavní výchovy; Dětské centrum Jihočeského kraje; Fond ohrožených dětí Klokánek; Endangered child; needs of the child; psychological effects of institutional care; Children´s Center of South Bohemia; Fund for Children Klokánek.