MŠ v systému ucelené rehabilitace - Kolářová, Martina (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá provázaností složek systému ucelené rehabilitace v České republice s akcentem na složku výchovně vzdělávací. Zaměřuje se na individualizaci v předškolní výchově a vzdělávání dětí s narušenou komunikační schopností formou alternativní komunikační metody VOKS.
Nursery school in the system of comprehensive rehabilitation
Nursery school in the system of comprehensive rehabilitation