Filozofie pro děti v MŠ Větrná - Hořejší, Jitka (Jihočeská univerzita, 2018)
V této práci reflektuji zkušenost s programem Filozofie pro děti v MŠ Větrná, kterou jsem získala v období květen až červen 2017. Program, jsem připravila v souladu s třídním vzdělávacím program s použitím knihy A. M. Sharp Nemocnice pro panenky a metodické příručky Co znamená můj svět.
Philosophy for children in Větrná kindergarten
Keywords: filozofie; filozofie pro děti; dítě předškolního věku; mateřská škola; philosophy; philosophy for children; preschool children; kindergarten