Podpora cestovního ruchu na Příbramksu - Pšeničková, Iva (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce se věnuje regionu Příbramsko. Účelem je analyzovat složky primární a sekundární nabídky cestovního ruchu na Příbramksu, anlayzovat potřeby a požadavky návštěvníků a vyhodnotit přínosy a dopady cestovního ruchu v řešeném území. Za tímto účelem byl prováděn dotazníkový průzkum, který se zaměřil na to, proč turisté na Příbramsko přijíždějí, co zde dělají a jak jsou spokojeni s poskytovanými službami.
The support of tourism development in the chosen region
-
Keywords: cestovní ruch; marketingový výzkum; marketing destinace; management destinace; analýza trhu; segmentace; segment; potřeba; spotřeba; primární nabídka; sekundární nabídka; tourism; marketing research; marketing; management; target marketing; target management; marked analysis; segmentation; segment; need; consumption; primary offering; secondary offering