CRM jako prvek rozvoje péče pro firemní klientelu - Mušetić, Ivana (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení vztahů se zákazníky a podrobnou analýzou v rámci celkové spokojeností zákazníků zkoumané společnosti. Cílem diplomové práce je zdůvodnit význam CRM jako prvku rozvoje péče pro firemní klientelu a na základě výsledků provedených analýz navrhnout možnosti dalšího rozvoje péče pro firemní klientelu ve vybrané společnosti. V návrhové části je zpracované komplexní řešení identifikovaných problémů současného řízení vztahů se zákazníky ve zkoumané společnosti.
CRM as part for developing care for the company's clientele
Keywords: CRM; CRM systémy; řízení vztahů se zákazníky; spokojenost zákazníků; zákazník; CRM; CRM systems; customer relationship management; customer satisfaction; customer