Interaktivní výuka planimetrie na SOU - Noruláková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá interaktivní výukou vybraných témat planimetrie na středních odborných učilištích. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První část je zaměřena na didaktický a technický popis znalostí nutných pro vytváření pracovních listů. Druhá část je praktická a zabývá se pracovními listy a jejich skladbou.
Interactive planimetry education at a secondary technical school