Média jako klíčový nástroj propagace hormonální antikoncepce - Mašterová, Martina (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce na téma "Média jako klíčový nástroj propagace hormonální antikoncepce" je koncipována jako teoretická práce, která připravuje podklad pro budoucí výzkum. V první části mé bakalářské práce charakterizuji význam dnešních médií ve společnosti, definuji pojem reklama a její prvky ovlivňující lidský mozek. Následně seznamuji s produktem hormonální antikoncepce, jejími druhy, pozitivním či negativním vlivem na zdraví člověka. V druhé části bakalářské práce se zabývám průzkumem prezentování hormonální antikoncepce v těchto následujících médiích - časopisy, noviny, internetové zdroje a TV pořady. Tato bakalářská práce může být využita jako informační materiál pro studenty a studentky, dospívající dívky a ženy a jako podpůrný materiál, který lze použít pro budoucí výzkumnou práci.
Media as a key tool of advertising hormonal contraception
Keywords: Hormonální antikoncepce; média; produkt; propagace; reklama; Hormonal contraception; media; product; propagation; advertising