Systém personálního řízení ve vybrané organizaci - Fialová, Hana (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem diplomové práce Systém personálního řízení ve vybrané organizaci je analyzovat a zhodnotit personální systém v organizaci a navrhnout možnosti jeho zlepšení. Práce se skládá ze dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část se snaží stručně a teoreticky definovat pojmy související s řízením lidských zdrojů, jako je vývoj a podstata personálního řízení, definice a cíle řízení lidských zdrojů. Praktická část je zaměřena na analýzu procesů personálního řízení ve financované organizaci. V závěru práce je zhodnocení a doporučení pro zlepšení vybraných personálních procesů v organizaci.
Personnel management system in selected organization
Keywords: personální řízení; lidské zdroje; zaměstnanci; vzdělávání; motivace; plánování; personnel management; human resources; employees; education; motivation; planning