Fundamentální analýza vybraného akciového titulu - Dudová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce analyzuje akcie vybrané společnosti, která obchoduje na akciovém trhu. Problematika akciového trhu je v těchto dnech velmi aktuální, protože obchodníci na burze každý den obchodují, i když o tom nemají mnoho informací. Jsou analyzovány základní charakteristiky tématu spolu s metodami operace v procesu jeho formování. Hlavním cílem této práce je analyzovat vnitřní hodnotu této akcie. Výsledek práce může být použit ve společnosti vlastníka nebo může být použit jako užitečný nástroj pro rozhodování budoucího investora, protože využívá odhad vývoje ceny akcií na burze cenných papírů.
The Fundamental Analysis of the Selected Stock
Keywords: Zisk na akcii; Likvidační cena; Volné peněžní toky; P/E hodnota; P/BV hodnota; Profit from Stock; Liquidation value; Free Cash Flow; Price to Earnings value; Price to Book Value