Destinační management a marketing cestovního ruchu města Tábor - Kolářová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se zabývá analýzou podmínek, aktuální nabídky a poptávky po službách cestovního ruchu města a regionu Tábor. Nedílná část práce spočívá také ve formulaci návrhů pro podporu propagace a návštěvnosti cestovního ruchu v destinaci. Analytická část práce je zaměřena na analýzu vnitřního a vnějšího prostředí destinace, SWOT analýzu a analýzu řízení destinace. V závěrečné části práce je stanoven návrh nového destinačního marketingu města a regionu Tábor.
Destination management and marketing of the tourism in the town Tábor
Keywords: cestovní ruch; destinační management; marketing destinace; marketingový výzkum; Tábor; soukromý sektor; samospráva; tourism; destination management; destination marketing; marketing research; Tábor; private sector; self-gouvernment