Návrh preventivního programu proti násilí pro 2.stupeň ZŠ - Rosková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Podnětem k napsání této práce je rostoucí násilí v celé společnosti a malá povědomost dospívajících o možnostech nápravy takového stavu, o nesprávném vnímání morálních hodnot nezanedbatelnou částí mladé populace nemluvě. Záměrem tedy je přispět k prevenci sociálně patologických jevů zajímavou formou nad rámec školních osnov.
Sugestion of programme for the prevention of cruelty for secondery school
Keywords: agresivita; děti; globalizace; média; násilí; rodina; škola; vzdělávání; aggression; kids; globalization; media; violence; family; scholl; education