Marketingová komunikace nestátních neziskových organizací v oblasti ochrany spotřebitele - Chlumáková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je analyzovat používání nástrojů marketingové komunikace u nestátní neziskové organizace v oblasti ochrany spotřebitele. Pro svou práci jsem si vybrala konkrétně SOS - Sdružení obrany spotřebitelů, o. s. a jeho pobočku v Českých Budějovicích - Spotřebitelské informační centrum České Budějovice.
Marketing communication of non-state and non- profit organisations in the area of consumer protection
Keywords: Marketingová komunikace; nestátní neziskové organizace; ochrana spotřebitele.; Marketing communication; non-state and non- profit organisations; consumer protection.