Tvorba písma pomocí programu METAFONT - Falc, Václav (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce popisuje program METAFONT. Obsahuje několik základních informací o programu TEX. Popisuje, jak v programu METAFONT vytvořit znakovou sadu. Jako příklad znakové sady jsem vytvořil runové písmo (starší FUTHARK).
Creation of the fonts using METAFONT
Keywords: TEX; METAFONT; tvorba písma; TEX; METAFONT; creation of the fonts