Analýza činnosti hotelu Nobys ve vztahu k cestovnímu ruchu - Chocholatá, Soňa (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou konkrétního ubytovacího zařízení, hotelu Nobys, včetně analýzy trhu ubytovacích služeb v oblasti Novobystřicka. Na základě řízených rozhovorů, dotazníkového šetření, vlastního pozorování a sekundárních údajů byl hotel, včetně své nejvýznamnější konkurence, zhodnocen z hlediska standardu poskytovaných služeb a Novobystřicko zhodnoceno jako destinace cestovního ruchu. V závěru práce jsou podány návrhy a opatření pro zlepšení služeb a zvýšení návštěvnosti ubytovacího zařízení.
Analysis of the hotel Nobys´s activity on the subject of tourism
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; analýza hotelu Nobys; analýza ubytovacích zařízení na Novobystřicku; hotel Nobys; Novobystřicko; návrhy a opatření; tourism; services of tourism; analysis of the hotel Nobys; analysis of the accommodation facilities in Novobystřicko; the hotel Nobys; Novobystřicko; proposals and recommendations