Vnímání přírodních složek krajiny aktéry cestovního ruchu v regiónu Jindřichova Hradce - Holkupová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2007)
Zjištění, jak turisté, aktéři CR vnímají přírodní složky krajiny formou dotazníkového šetření a studiem odborné literatury zabývající se především geografií CR a dalšími problémy související s tématem. Na základě studia literatury a marketingového šetření byly stanoveny cíle a hypotézy diplomové práce a ty byly následně osvětleny a potvrzeny.
Keywords: aktéři CR; vnímání; přírodní složky; geografie cestovního ruchu; Borkovická blata; Červené blato; marketingový výzkum; potvrzení hypotéz; návrhy řešení.