Vliv změn meteorologických prvků na skot v podmínkách pastvy. - Svoboda, Pavel (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se formou rešerše zabývá problematikou vlivu změn vybraných meteorologických prvků na skot pasený v pohraničních areálech českokrumlovského okresu. Bylo zahájeno ověření teoreticky zjištěných informací v praxi na farmách společnosti AGRO SVOBODA s.r.o., jehož výsledky bych rád zpracoval formou diplomové práce.
Influence of changes in meteorological elements on cattle in grazing conditions.
Keywords: masný skot; pastva; pastevní chov; etologie; agrometeorologie; beef cattle; grazing; etology; agrometeorology