Vužití modelu Giger a Davidhizar u romské minority - Toumová, Kristýna; Martinková, Jana; Kimmer, David; Puteková, Silvia; Tóthová, Valérie (Trnavská univerzita v Trnave, 2016)
Příspěvek vychází z projektu Grantové agentury Jihočeské univerzity, jehož součástí je také zmapování romské minority v České republice z pohledu zdravotně – sociální problematiky.
Using of Giger and Davidhizar nursing model for Roma minority
Keywords: Giger a Davidhizar; romská minorita; Giger and Davidhizar; Roma minority