Alkohol a marihuana a středoškolská mládež - Krejčová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zneužívání alkoholu a nelegálních návykových látek (především marihuany) u studentů středních škol. Tato problematika byla zjišťována na vybrané střední škole. Bylo provedeno dotazníkové šetření, které mělo zjistit zkušenosti středoškoláků s návykovými látkami.
Alcohol, marihuana and youth
Keywords: drogy; alkohol; marihuana; mládež; drugs; alcohol; marijuana; teenagers