Provedení kontroly tréninkového procesu hráče a družstva ve volejbale\\ - Filip, Luděk (Jihočeská univerzita, 2006)
Tématem této diplomové práce je provedení kontroly tréninkového procesu hráče a družstva ve volejbale testováním všeobecné tělesné přípravy a speciální pohybové výkonnosti. Podkladem práce bylo testování hráčů TJ Baník Netolice, TJ Slavoj Husinec a WEB Volleyball Arbesbach. Výsledky testování byly statisticky vyhodnoceny a porovnány. Cílem práce je, pomocí testů všeobecné tělesné přípravy a speciální pohybové výkonnosti, porovnat úroveň hráčů družstev krajských přeborů. Dále pak srovnání hráčů krajského přeboru s hráči druhé nejvyšší rakouské soutěže.\\
Fulfilment verification bullpen of the process player and cooperative in volleyball\\
Keywords: Hráč; družstvo; pohybová schopnost; tělesná příprava; pohybová výkonnost; testování; volejbal.\\; Player; team; moving shill; physical preparedness; movement skills; testing; volleyball.\\