Podnikatelský záměr zvolené firmy poskytující služby - Majorová, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Název práce je Podnikatelský záměr zvolené firmy poskytující služby. Předmětem práce je tedy zpracování podnikatelského plánu na založení květinářství poskytující floristické služby. Práce je rozdělena na dvě hlavní části teoretickou a praktickou. Teoretická část je krátce věnována vymezení pojmů a využití podnikatelského plánu. Stěžejní v teoretické části je celková struktura podnikatelského plánu. V praktické části je následně využito získaných informací k vypracování podnikatelského plánu na založení a rozvoj společnosti Květinářství Kamélie, s.r.o.
Business plan of a chosen company providing services
Keywords: Podnikatelský plán; podnikání; podnik; květinářství; produkty a služby; zákazníci; trh; konkurence; Business plan; business; company; florist's shop; products and services; customer; market; competition