Pohled na elementární funkce z hlediska teorie iterací ve výuce matematiky na středních školách - Malíková, Martina Amálie (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce se zabývá především představením iteračních systému a jejich možným začleněním do výuky na středních školách. Rozšiřuje pohled na elementární funkce a hloubku jejich pochopení studenty. Práce obsahuje pracovní listy a návrhy motivace pro unsadnění vstupu do problematiky.
Elementary functions - point of view at education of mathematic on height school
Keywords: elementární funkce; iterace; pracovní listy; elementary funcions; iterations; working sheets