Vliv výšky hřbetního tuku na reprodukci prasnic - Nováková, Denisa (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit vliv výšky hřbetního tuku na reprodukční parametry prasnic. Záměrem praktické části bylo sledování výšky hřbetního tuku u prasnic naměřené 1 týden před porodem a 1 týden před odstavem ve vztahu k počtu selat a k dalšímu využití prasnic v chovu (zabřezávání, délka mezidobí, vyřazování).
The influence of back fat on sow reproduction
Keywords: prasnice; kondice; výška hřbetního tuku; reprodukce; condition; sow; reproduction; backfat thickness