Marketingový výzkum u spotřebitele pro textilní firmu - Anderlová, Jiřina (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá odhalením preferencí spotřebitelů při rozhodování se o koupi textilního výrobku, prostřednictvím marketingového výzkumu. V praktické části jsem nejprve představila vybranou firmu JITEX a její nabízený sortiment. Dále jsem se již věnovala samotnému marketingovému výzkumu. Úkolem bylo zjistit, jaké značky textilního oblečení lidé nakupují, dále v jakých typech obchodů a jaký sortiment a co je oslovuje při nakupování tohoto zboží.
Customer marketing research for a textile company
Keywords: marketingový výzkum; preference; dotazník; značka; spotřebitel; marketing research; preference; questionnaire; brand; consumer