Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu - Pulkrábová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami jako jedné ze základních služeb cestovního ruchu v rámci vybrané oblasti Podhůří Šumavy. Cílem bakalářské práce bylo zmapovat zkoumanou oblast z hlediska nabídky stravovacích služeb a realizovat terénní šetření, které bylo provedeno pomocí dotazníků a řízených rozhovorů. Na základě terénního šetření byly vytvořeny návrhy a opatření pro rozvoj stravovacích služeb.
Gastronomy of the Bohemian forest´s foothills as a component of tourism
Keywords: obchod; potřeby; cestovní ruch; služby; stravovací služby; Šumava; Podhůří Šumavy; trade; needs; tourism; services; catering services; the Bohemian Forest; the Bohemian Forest´s foothills