Výsledky algologického průzkumu v tekoucích vodách CHKO Kokořínsko-Máchův kraj - Kaštovský, Jan; Hauer, Tomáš; Bešta, Tomáš (Agentura ochrany přírody a krajiny ČR, 2020)
Článek shrnuje výsledky algologického průzkumu v tekoucích vodách CHKO Kokořínsko-Máchův kraj.
Results of phycological survey of streaming waters in the Kokořínsko-Máchův kraj PLA
Keywords: Kokořínsko-Máchův kraj, řasy,cyanobakteria; Kokořínsko-Máchův kraj PLA, algae, cyanobacteria, diatoms, floristic