Značení KLASA z pohledu vybraných tržních subjektů - Provazníková, Hana (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce je představení značky KLASA v kontextu problematiky jakosti, konkrétně jakosti potravin. Praktická část je věnována dotazníkovému průzkumu mezi vybranými subjekty trhu ČR. Hlavní náplní práce je vyhodnocení vlivu národní značky KLASA na komerční úspěšnosti firem, konkrétně v segmentu pekařských produktů.
The Marking Klasa from the Viewpoint of the Chosen Market Subjects
Keywords: značka KLASA; jakost; základní standardy řízení jakosti; pekařské výrobky; KLASA brand; quality; basic quality standards; baking industry products