Vedení zaměstnanců ve vybraném podniku - Hrbek, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá leadershipem ve společnosti Ferospoj s.r.o. Cílem práce je analyzovat řízení zaměstnanců ve vybrané společnosti a navrhnout opatření ke zlepšení této oblasti. K analýze managementu se používá dotazníková metoda a rozhovor s vedoucím celé společnosti. Kvalita firem je založena na správné volbě stylu řízení, díky kterému zaměstnanci podávají lepší výkon. Pro analýzu managementu byl použit dotazník, který zaměstnanci vyplnili ve dvou obdobích. Na základě výsledků analýzy dat z prvního měření jsou navrženy kroky ke změně stylu vedení, které vedou k rozvoji firmy. Druhé měření dat bylo použito k identifikaci účinnosti změny. Nakonec byly porovnány výsledky společnosti za období před a po.
Management of employees in the selected company
Keywords: styl vedení; dotazník; management; kvantitativní výzkum; rozhovor; leadership style; questionnaire; management; quantitative research; interview