Využití internetové reklamy - Procházková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato diplomová práce seznamuje čtenáře s problematikou reklamy na internetu. Popisuje jednotlivé formy internetové reklamy a její specifika. Cílem této diplomové práce je vypracovat na základě analýzy jednotlivých forem internetové reklamy konkrétní návrhy a doporučení pro optimální reklamní kampaň na internetu pro daný vybraný subjekt. První část je zaměřena na teoretické poznatky z této oblasti. Obsahem další části práce je analýza využívání reklamy na internetu u konkurentů. Následuje analýza současných trendů a nabídek reklamních agentur zaměřujících se na online marketing. Součástí poslední části jsou na základě získaných dat z předchozích analýz vypracované konkrétní návrhy a doporučení internetové kampaně pro vybraný podnik. Tyto reklamní kampaně by měly podniku přinést zvýšení objemu prodejů a také růst povědomí o značce podniku.
The usage of Internet advertising
Keywords: Reklama na internetu; SEO; PPC reklama; cestovní kancelář; sociální sítě; Google; Seznam.cz; Google AdWords; Sklik.; Internet advertising; SEO; PPC advertising; travel agency; social networks; Google; Seznam.cz; Google AdWords; Sklik.