Vytvoření e-learningových materiálů pro předmět Automatizace - Míček, Radek (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá vytvářením e-learningových materiálů pro předmět Automatizace. Teoretická část se stručně zabývá definicí e-learningu jako moderní formy výuky a dále přináší přehled výhod a nevýhod e-learningu. Teoretická část dále obsahuje souhrn systémů, nástrojů, metod a technologií, které vstupují do e-learningu. Praktická část diplomové práce se zabývá vybranými metodami e-learningu a dále obsahuje materiály e-learningové materiály vytvořené přímo pro předmět Automatizace. Součástí praktické části je tedy 10 prezentací, které lze využít při výuce předmětu Automatizace a zároveň popis vytváření uvedených prezentací.
Creating e-learning materials for Automatization course
Keywords: e-learning; automatizace; prezentace; e-learning; automation; presentation