Personální řízení ve vybraném podniku - Bílková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato práce se zaměřuje na analýzu personálního řízení ve vybraném podniku. Pro tuto práci jsem si vybrala společnost Meta, ve které jsem absolvovala stáž a v současné době v ní pracuji. Literární rešerše je založena na studiu odborné literatury, z které vychází praktická část. Po analýze současného stavu byl sestaven dotazník, pomocí něhož jsem zjistila nedostatky a následně navrhla řešení. Jako řešení, navrhuji zavést benefity jako stravenky, jazykové kurzy a příspěvky na masáže a také zlepšit firemní komunikaci. Vše je podloženo finanční analýzou.
Personnel management in the chosen company
Keywords: personální řízení; benefity; motivace; personál management; benefits; motivation