Taxonomická a funkční diverzita vířníků tůní CHKO Kokořínkso - Novotná, Michaela (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této bakalářské práce bylo popsat a porovnat taxonomickou a funkční diverzitu vířníků tůní CHKO Kokořínsko. Předkládaná bakalářská práce se dále zabývá rozkladem beta diverzity v teoretické rovině i na vlastních datech.
Taxonomic and functional diversity of rotifers in pools of the Protected Landscape Area Kokořínsko