Měření a vyhodnocení přírůstků zvířat a produkce emisních plynů ve vybraném provozu s chovem drůbeže při využití fytoaditiv v krmivu - Homolková, Eva (Jihočeská univerzita, 2016)
Zemědělství je odvětvím, které svojí činností významně ovlivňuje všechny složky životního prostředí. Intenzivní živočišná výroba produkuje velké množství škodlivých odpadních látek, které mají negativní dopady na jednotlivé složky životního prostředí. Cílem této práce je změřit a zhodnotit vliv fytogenních aditiv na produkci emisních plynů v chovu drůbeže, pomocí přístroje INNOVA 1412. Měření probíhalo ve výzkumném centru firmy DELACON Biotechnik ČR, ve Stošíkovicích na Louce.
Measurement and evaluation of animal increments and production of emission gases in the selected operation with poultry farming by using phytogenic additives in feed
Keywords: BAT; BREF; drůbež; emisní plyny; amoniak; životní prostředí; BAT; BREF; Poultry; Emission gases; Ammonia; Environment