CHKO Třeboňsko - minulost, současnost a výhled do budoucnosti - Pospíchalová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2021)
Tématem této bakalářské práce je zhodnocení vývoje vybraných přírodních rezervací v průběhu času. V úvodní části bakalářské práce Vás autor seznámí s geografickou charakteristikou daného území, kde se můžete blíže seznámit s přírodními a socioekonomickými podmínkami daného území. Součástí je také vymezení zájmových území, kterých se bude tato bakalářská práce týkat. Následovat bude část zaměřená na historii CHKO Třeboňsko a vybraných územích, data a důvody jejich vyhlášení, poté se volně přesunete do současného stavu těchto lokalit. Bakalářská práce bude zakončena výhledem na možný směr vývoje a plán péče o CHKO Třeboňsko.
Protected landscape area Třeboňsko - past, present and outlook for the future
Keywords: CHKO Třeboňsko; rybníkářství; minulost; CHKO Třeboňsko; fish farming; the past