Možnost uplatnění procesního řízení ve vybraném podniku - Vlčková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
V práci jsou analyzovány činnosti probíhající ve společnosti z hlediska procesního řízení zemědělského a výrobního podniku na Vysočině. Hlavní pozornost je směřována na tři hlavní procesy, které jsou detailně analyzovány a graficky znázorněny pomocí vývojových diagramů. Dále pak na výrobní postup a jeho analyzování. Na základě zjištěných skutečností jsou navrhnuty možnosti pro zlepšení.
Possibilities of processing management in chosen company
Keywords: procesní management; proces; vývojový diagram; process management; process; flow chart