Dětské vnímání smrti v kontextu Sociální práce - Kratejl, Martin (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá tématem smrti, umírání a truchlení z pohledu dítěte od prenatálního období po období mladšího školního věku. Zabývá se také možnostmi sociální práce s dětmi, které prochází fází truchlení a truchlícími dětmi v různých vývojových obdobích.
A Child's Concept of Death in the context of Social work
Keywords: Smrt; Truchlení; Sociální práce; Děti; Vnímání smrti; Death; Grieving; Social work; A Child's Concept of Death