Využití digitálních technologií ve výuce hudební výchovy na základních školách - Vithová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím digitálních technologií ve výuce hudební výchovy na základních školách. Na začátku zmiňuje předmět hudební výchova, její složky a cíle. Dále se zaměřuje na informační a komunikační technologie, konkrétně na digitální technologie a jejich použití ve výuce včetně stručného popisu některých technologií. Cílem této práce je zmapovat rozsah a rozmanitost využití digitálních technologií ve výuce hudební výchovy na základních školách.
Application of digital technologies in teaching of music classes in elementary schools
Keywords: digitální technologie; hudební hardware; hudební software; hudební výchova; digital technologies; musical hardware; musical software; music class