Vývoj aplikace pro konfiguraci vozidel - Kotnour, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem této bakalářské práce je navrhnutí a vyvinutí systému pro konfigurování a zobrazování vozidel, který používá formáty 3D souborů společnosti Siemens PLM, programovací jazyk JavaFX 2.2 a Java SE 8. Pro navržení tohoto systému byly použity nástroje UML. Zobrazování modelů nákladních automobilů vytvořených tímto programem bude realizováno prostřednictvím programu Siemens JT2Go. Tento systém je složen ze tří oddělených aplikací prodejce, správce a databáze.
Development of application for vehicles configuration
Keywords: Java; JavaFX; PLM XML; XML; JT2Go; UML; složení modelu; Java; JavaFX; PLM XML; XML; JT2Go; UML; model composition