Komunikační platforma mezi poradcem a klientem na bázi moderních informačníchtechnologií – BMD Com - Slavík, Tomáš; Hanzal, Petr (Komora daňových poradců České republiky, 2020)
Příspěvek se zabývá současnými trendy a softwarovými nástroji v oblasti informačních systémů kanceláře daňového poradce. Je zde proveden popis základních funkčních celků aktuálních softwarových řešení, jejich hodnocení a vysvětlení jejich významu při běžném provozu kanceláře.
Communication Plattform between Advisor and Client Based on Modern Information Technology - BMD Com
Keywords: Podnikové informační systémy, CRM, daňové poradenství; Enterprise information systems, CRM, tax advising