Hospodaření podniku s logistickými službami - Chadtová, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá hospodařením podniku s logistickými službami v podniku R. Braun Internat. Spedition s.r.o. v období let 2004 - 2006. Řeší jeho okamžité hospodářské problémy a navrhuje zlepšení do budoucnosti. V práci byly použity běžné analytické postupy hodnotící podnikovou hospodářskou činnost.Výsledky analýz byly využity k vypracování návrhu na okamžitá zlepšení činnosti podniku a dále na změnu jeho strategie.
Managment of Company enteprising in Logistics
Hospodaření podniku s logistickými službami
Keywords: Klíčová slova: logistika; finanční analýza; strategie podniku; řízení změny.; Key words: logistics; financial analysis; corporate strategy; government of economic modification.