Výskyt polymorfismů v genu COMT a jejich možná asociace s různými typy onemocnění u člověka - Kutilová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této bakalářské práce je shrnout poznatky o genu COMT, funkci jeho polymorfismů a prokázat jeho možnou asociaci s onemocněními u člověka.
The incidence of the gene COMT polymorphisms and their possible associations with various types of human diseases
Keywords: katechol-O-methyltransferáza; COMT; Val158Met; polymorfismus; dopamin; catechol-O-methyltransferase; COMT; Val158Met; polymorphisms; dopamine