Vliv dopadu vyprojektovaných a realizovaných pozemkových úprav na krajinu - Tondrová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Tématem mé diplomové práce je vliv pozemkové úpravy na krajinu. Cílem mé práce bylo pomocí terénního průzkumu zjistit funkčnost jednotlivých společenských zařízení v zájmových oblastech Kvítkovice a Habří. Na závěr bylo porovnáno, zda skutečný stav souhlasí se stavem projektovým a realizačním. Výsledky byly graficky zpracovány.
Influence of impact-designed and implemented land consolidation on landscape
Keywords: pozemkové úpravy; společná zařízení; cestní síť; územní systém ekologické stability; land consolidation; common facilities; road network; regional system of ecological stability