Vytvoření přehledu alternativních metod léčby nemocí - Navrátil, Josef (Jihočeská univerzita, 2016)
Práce poskytuje stručný pohled nejznámějších alternativních způsobů léčby. Zaobírá se možnostmi jak alternativními medicíny, tak stavem současné medicíny s přihlédnutím k současnému stavu v ČR. Poskytuje přehled v oblastech lidského života ovlivňujících zdravý životní styl, počínaje výživou a tělesnou či duševní relaxací až po léčbu již vzniklých zdravotních problémů.
An overview of alternative methods of disease treatments
Keywords: alternativní medicína; zdraví; alternative medicine; health