Finanční řízení ve zvolené firmě - Čížková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2007)
Analýza finančního řízení stavební firmy zahrnuje analýzu historie a současného vývoje firmy, což poskytuje komplexní pohled na finanční situaci firmy. Součástí práce je také střednědobý finanční plán.
Financial management in the selective company
Keywords: finanční řízení; finanční analýza; finanční plánování; finanční ukazatele; účetní výkazy; managing processes; company; analysis; financial indicators; rentability