Makroekonomické ukazatele a jejich využití při výuce občanské výchovy - Erhartová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je nastínění možnosti zakomponování makroekonomických ukazatelů do vyučování a jejich možné či nemožné pochopení ještě nevyspělými občany - žáky.
The Macroeconomic Indicators and theirs Applications by Teaching of Civic Education