Zodpovědný cestovní ruch na Křivoklátsku - Starostová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá šetrným cestovním ruchem v CHKO Křivoklátsko. Hlavním cílem je zhodnotit současný stav šetrných typů cestovního ruchu v oblasti pomocí analýzy současné nabídky. Dotazníkovým šetřením byl zjišťován zájem návštěvníků CHKO Křivoklátska o aktivity šetrného cestovního ruchu. Údaje získané analýzou nabídky a poptávky byly použity jako základ pro návrhy optimalizace využití oblasti cestovním ruchem.
Responsible tourism in Křivoklátsko
Keywords: zodpovědný cestovní ruch; CHKO Křivoklátsko; návštěvník; dotazníkové šetření; preference; návrhy optimalizace; responsible tourism; CHKO Křivoklátsko; visitor; questionnaire research; preferences; suggestions of optimization