Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení - Šrachtová, Hana (Jihočeská univerzita, 2014)
V diplomové práci je navržen koncept ubytovacího a stravovacího zařízení, které odpovídá požadavkům konkrétní cílové skupiny návštěvníků.
The business concept of accommodation facility
Keywords: ubytování; stravování; služby; cestovní ruch; podnikatelský koncept; accommodation; catering; services; tourism; business concept