Vybrané problémy ochrany spotřebitele - Kandová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem bakalářské práce je zjištění povědomí spotřebitelů o svých právech v oblasti ochrany spotřebitele. Vedlejší cíl má za úkol zjistit znalosti spotřebitelů o působnosti výrobků a produktů regionálních značek na území Jihočeského kraje a zkušenosti s jejich reklamací. Informace byly získány marketingovým výzkumen, konkrétně metodou dotazování. Vlastní práce obsahuje výsledky marketingového výzkumu prezentované pomocí tabulek a grafů, a návrhy na řešení. V závěru jsou všechny zjištěné informace shrnuty.
Chosen problems of the consumer protection
Keywords: spotřebitel; ochrana spotřebitele; marketingový výzkum; regionální značky; reklamace; consumer; consumer protection; marketing research; region´s marks; claim