Pelgržimovskij rajon - putěvoditěl po istorii i prirodě - Staňková, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Počet stran: 53, úvod, dvě hlavní části, závěr, seznam použité literatury, přílohy. První část s názvem "Návrh turistických tras" obsahuje podrobný popis navržených tras pro pěší výlety, výlety na kole a autem do okolí Pelhřimova. Trasy jsou doplněny grafy a fotografiemi. Druhá část, "Vyhodnocení dotazníků'', představuje výsledky dotazníkového šetření provedeného v Turistickém informačním centru v Pelhřimově v období květen až září roku 2008.
Pelhrimovsky district - companion story and nature
Keywords: Pěší výlety; cyklotrasy; výlety autem; vyhodnocení dotazníků; Hiking; cyclings; car trips; the questionnaire evaluation