Návrh a optimalizace procesu automatizovaného integračního testování - Czarnomski, Adrian (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou stávajícího procesu manuálního integračního testování, používaném v denním provozu ve firmě Engel strojírenská spol. s.r.o., a vytvořením vlastního řešení v podobě nástroje pro automatizaci tohoto procesu.
Design and optimization of automated integration testing process
Keywords: Automatické testy; integrační testy; funkční testy; tester; automatizace testování; testovací scénáře; Selenium WebDriver; JUnit framework; Java; Automatic tests; integration tests; functional tests; tester; testing automatization; test scenarios; Selenium WebDriver; JUnit framework; Java